-
L'edifici | Al número 604 de la Gran Via Barcelonina, en ple xamfrà amb el carrer de Balmes, s´aixeca aquest emblemàtic edifici de nou plantes, edificat l´any 1954. Un edifici singular situat en una de les zones més privilegiades de Barcelona.

GRAN VÍA 604 compta amb 47 habitatges d´1, 2 i 3 domitoris, entre ells dos àtics dúplex amb àmplies terrasses on gaudir d´increibles vistes de la ciutat de Barcelona. L´edifici disposa a les seves zones comuns de gimnàs exclusiu per als residents, així com spa, en una aposta clara per el gaudi personal i la qualitat de vida.
El districte de L’Eixample | La zona més cèntrica de la ciutat de Barcelona, amb el seu traçat de carrers precís i harmònic en forma de quadrícula, és en l´actualitat una de les zones més cotitzades i de major demanda de la capital catalana. En aquest barri es troben els passejos i places més importants de Barcelona; el Passeig de Gracia, la Rambla de Catalunya, Avinguda Diagonal, carrer de Balmes, etc. Dotat d´un patrimoni arquitectònic inigualable, entre les seves edificacions es troben la majoria de les obres mestres modernistes; La Sagrada Família, la Casa Batlló o la Casa Milà-La Pedrera, entre d´altres.

Amb una població majorment d´alt poder adquisitiu, L’Eixample és un districte tradicionalment residencial, tranquil i segur. Les seves àmplies voreres plenes de petits comerços, cafès i terrasses que desborden vida i moviment conviden a passejar i gaudir de l´esplèndida arquitectura, les compres i l´oci.
L´entorn del Passeig de Gracia, conegut com el "Quadrat d'Or", concentra els establiments de les firmes de moda més exclusives, així com els millors restaurants de la ciutat, en el cor de la Barcelona més moderna i cosmopolita.

En definitiva, una excel·lent qualitat de vida, inmillorables comunicacions i gran oferta de serveis, fan que L’Eixample sigui el lloc pefecte tant pels qui desitgen establir la seva residència habitual al centre urbá, com pels qui estiguin pensant a invertir en una zona altament cotitzada i exclusiva.